Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ХОББ – болестта, от която умират най-много българи!

Хроничната обструктивна белодробна болест не е невинна, но състоянието може да се подобри

hobb
ХОББ – болестта, от която умират най-много българи!

Тази болест е свързана със сериозни необратими промени в структурата на бронхите и белия дроб. В резултат на тях пациентът не може да издишва въздуха, който е приел. Така алвеолите и дробовете се раздуват. Колкото по-рано се открие, толкова шансовете за забавяне на хода й са по-големи. Лекува се с инхалатори, които съдържат лекарства за разширяване на бронхите за 24 часа. Прилагат се и медикаменти, намаляващи възпалението в белите дробове.

Астмата обикновено се лекува

Този проблем е свързан със спазъм на мускулатурата на бронхите и затруднение в издишването на въздуха. Но това възпаление е преходно и лечимо. Астмата се лекува по-лесно, особено при децата, защото в дробовете няма трайни структурни промени. За подобряване състоянието на детето лекарите препоръчват то да ходи на море, на планина или на друго място, където въздухът е чист, няма автомобилен трафик, няма прахово замърсяване, тецове, комини, пушек от въглища.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *