ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Фейсбук става гинеколог, казва на бременната какво прави бебето й

„Моето малко бобено зрънце е вече голямо почти 15 см и става все по-сладко и умно. Умопомрачителен факт на седмицата: „Ако имам момиченце, то вече има яйчници, които са произвели милиони яйцеклетки. Пфю!“. Така се будят бременните, които използват приложението Baby Gaga в социалната мрежа Facebook.

Вариант

Това е само един от вариантите сред стотиците приложения и сайтове за следене на бебетата още преди да са се появили на бял свят. Всяка седмица Baby Gaga напомня на майките какво се случва с детето им, като прикачва и анимирана снимка как изглежда в момента.

Little one (Малкият, б.а.) е друга услуга, поместена отново във Facebook, която използва дори клипове за това какво прави бебето в съответната седмица. Приложението съветва майката какво да си похапва през идните 7 дни, за да може нейният малчуган да се чувства добре и да е щастлив.

Същите функции има и безплатното приложение за телефони My pregnancy center (Центърът на бременността ми, б.а.). То може да се използва както от феновете на Android, така и от тези на iOs. Интересното при него е, че отчасти е като социална мрежа за бременните по целия свят. Така бъдещите мами могат да си споделят снимки, видео и различни напътствия за храненето, които биха улеснили целия процес на отглеждане на мъника още в зародиш. Също така има bremennaвъзможност за измерване на плода, така че майката да знае във всеки един момент как се развива наследникът.

Голяма част от приложенията използват плодове при определянето на големината на бебчето – ананаси, боровинки, пъпеши и т.н.

Сред известните приложения, с които милиони майки по света изкарват по-леко бременността си,  е и Pregnancy++. Интересното е, че това е приложение за цялото семейство – бащи, баби, дядовци – всички могат да се осведомяват за състоянието на мъника още преди раждането му. Това приложение използва прекрасни бебешки снимки, с които да подготви майките още по-добре за предстоящото пътешествие, пише в. „Телеграф“.

„Обожавам напътствията на това приложение“, споделя една от майките, които го използват. То е едно от малкото платени приложения, като излиза на ентусиазираните мами $3. За разлика от него „Асистентът на бременните“ е на разположение за всички безплатно. Създателите му твърдят, че имат отговор на всички въпроси, които би имала една бременна дама. Също така има и всички функции, които би имала една помощница. Той напомня от време на време какво количество въздух му е нужно на мъника, колко яде, колко тежи, защо е ритнал в 20-ата седмица и защо се върти толкова много нощем.

Пренебрегнати

По време на бременността обикновено бащите са изключително пренебрегнати и всичко се върти около майката и живота, растящ в корема й. От mPregnancy обаче са помислили и за силния пол, така че да се чувства максимално комфортно в условията на очакване на малкия човек. Приложението помага на бащите да научат повече за процеса на бременността, през какво минава любимата му и детето му, както и каква е неговата роля. Тук също има календар, който отброява дните до раждането, както и снимки, които запознават бащите с това какво се случва точно в този момент в коремчето на мама. Така създателите се надяват, че приложението ще е от помощ на всяка жена, която се оплаква, че мъжът й „просто не разбира нищо!“. Приложението е предназначено само за потребителите на операционната система iOs и е на цена $1.

Име

След като всички са сравнително доволни и са заредени с информация, може би е крайно време да се обърне внимание и на самото бебе. Ето защо има и десетки приложения и сайтове за избиране на име на детето. Това, което може да се похвали с най-много фенове, е 50 000 Baby names. То е изключително интересно поради факта, че имената си вървят с тълкуването и цяла история откъде идват и как са измислени. Създателите са напълно убедени, че в морето от 50 000 имена партньорите са направо длъжни да намерят това, което и двамата да харесат. Приложението е предназначено само за iOs и е напълно безплатно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *