ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лекарство от броколи спира рака

Известно е, че сулфорафанът, който се съдържа в зелените видове, е отлично лекарство за много страдания.

brokoli-bademiСулфорафан има в бялото и брюкселското зеле, в карфиола, но най-много е в прекрасното броколи.
Изследователи от фармацевтичната компания Evgen са разработили специална таблетка със сулфорафан, съобщават от meddaily.ru. Сулфорафанът вече е доказал способността си да постига оздравяващ ефект при развитието на речта и при пациенти с аутизъм. Въпросното вещество има силно изразено антибактериално действие. Екипът на Evgen се насочил именно към броколито заради високото съдържание в него на сулфорафан.

Новата таблетка на Evgen е в състояние да блокира растежа на туморни маси, а също и разпространението на раковите клетки в организма. Доколко ефективни са таблетките от броколи и по каква схема трябва да се приемат профилактично и в лечебни програми, тепърва ще се проверява. Предварителните данни обещават успешно приложение.

Продуктът вече е разрешен за клинични изпитания. Сформирана е група от доброволци с различни диагнози – 50 с рак на млечната жлеза, 90 с мозъчни кръвоизливи и пациенти с рак на простатата.

Експертите разкриват, че сулфорафанът е нестабилно съединение. Таблетките със сулфорафан, които са патентовани под името сулфорадекс, всъщност са негов стабилизиран вариант. Идеята е продуктът да се предлага под формата на хапчета и на капсули.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *