ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Прости, но много вкусни и ефективни напитки за нормализиране обмяната на веществата

Днес ще ви покажем как да си приготвите в кухнята прости, но много вкусни и здравословни напитки, които бързо ще ви помогнат да се освободите от излишните килограми

 

Juicerone Как да нормализирате обмяната на веществата с напитки, приготвени от самите вас? –

Доказани напитки и чайове: Рецепта първа

За подготовката на първата напитка за нормализиране обмяната на веществата ще трябва да смесите седем части добре изсушени плодове от офика с три части коприва (може да се използва както свежа, така и сушена коприва). Сега изсипете от приготвената смес 2-3 чаени лъжички в две пълни чаши кипяща пречистена вода, а след това оставете да се вари на водна баня в продължение на най-малко десет минути.

След приключване на определеното време е необходимо напитката да се покрие и да се остави на топло място за 3-4 часа. Прецежда се през два слоя марля и се пие на всеки 4 часа по половин чаша.

Рецепта втора

Друго подходящо питие за нормализиране работата на обменните органи е киселото мляко под каквато и да е форма. Но за да получите наистина ефективна напитка за сваляне на килограми трябва да прибавите към киселото мляко лютив червен пипер, джинджифил на прах или канела. Полседните две може да ги комбинирате. Направете напитката на вкус и определете един ден от седмицата, през който да пиете само нея. Тази напитка изгаря мазнините и намалява чувството на глад, затова диетолозите препоръчват използването ѝ през гладните дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *