Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Учителят Петър Дънов: Горещата вода отмива много болести

Чудото, наречено вода, тепърва предстои да бъде разкрито до край. Но Учителят Петър Дънов отдавна знаел и препоръчвал да се пие гореща вода, защото лекува много болести

Водата се състои от водород и кислород.

Когато човек пие вода, водородът се усвоява от сърцето и там се трансформира в топлина.

Кислородът се отправя към мозъка и в главата се трансформира в светлина.

Петър Дънов
Петър Дънов

Наскоро български учени участваха в предаване по националната телевизия и казаха, че когато човек работи умствена работа, той трябва да пие много вода, защото водата ободрява и освежава мозъка, и той функционира много по-ефективно.

Редица диетолози препоръчват да се пие топла вода, защото тя разтваря мазнините в стомаха и им помага да излязат навън.

Диетологът д-р Енджи Касабие съветва да се използва малък трик преди хранене – пийте по 1 чаша вода преди да започнете да се храните. Водата в стомаха създава усещане за ситост и вие ще погълнете значително по-малко количество храна.

Тези съвети по никакъв начин не противоречат на казаното от Учителя Петър Дънов.  Даже е възможно да са били заимствани от него.

Учителят Петър Дънов обяснявал на своите ученици, че топлата до гореща вода трябва да се пие на малки глътки. Така тя прочиства още и нервната система като я освобождава от напрежението и от стреса.

Чаша топла до гореща вода трябва да се изпива на гладно преди всяко хранене, без значение дали в момента сте здрави или боледувате от нещо.

Горещата вода води до изпотяване. При изпотяване, чрез човешката пот, се изхвърлят натрупаните токсини в организма. Затова особено болните трябва да пият редовно гореща вода.

Освен вътрешно приемане, Учителят Петър Дънов съветвал задължително всяка вечер да бъдат измивани с гореща вода краката до колената.

Понеже Учителят Петър Дънов е живял до 1944 г., в онези години много хора не са имали бани и хигиената не е била както днес. Така, че вечер това миене на краката е изместено от душ след работа или преди сън.

Въпросът е преди да излезете от банята да облеете краката си с по-топла вода.

Какви болести могат да бъдат излекувани с топла до гореща вода?

1. Безсъние

2. Главоболие

Често причината за появата на главоболие не е в самата глава или в очите, а в тънките и в дебелите черва.

Ако те не функционират добре, не рядко са показател, че  стомахът на човек  не работи правилно.

Стомахът изпраща сигнали до мозъка най-често за глад и ситост. Когато стомахът е болен, мозъкът улавя тези вълни и се получава главоболие.

3.  Атеросклероза

Атеросклероза се проявява, когато  кръвоносните съдове губят своята еластичност. Това явление е характерно за възрастните хора.

Горещата вода подмладява вътрешните органи.

4. Грип

Когато човек е болен от грип, той трябва да пие всяка  сутрин, обед и вечер  по 3 чаши с гореща вода – общо поне  9 за един ден, за да се поти обилно.

За храна трябва да се приемат само варени или печени картофи с  малко количество сол.

Не се яде  хляб,  мляко или захар, понеже те повишат вътрешната температура, а пък  горещата вода и полезните картофи я понижават.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *