Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецептата на д-р Андерсон за предпазване от рак

Рак е болест, която засяга хората от целия свят, затова те търсят начини да се предпазват и да се лекуват с наличните ресурси, с които разполагат като тази чудна рецепта с подправки

Голям фен на въпросната рецепта с подправки е д-р Каролин Андерсон (Carolyn Anderson).

В процеса на своята работа тя изследвала различни полезни храни и поправки и начина, по който въздействат благотворно върху човешкия организъм.

Така д-р Андерсон се натъкнала на мъдростта от Латинска Америка.

curkuma
Уникална смес от подправки предпазва от рак

Там използват две важни за тяхната кухня подправки на прах – черен пипер и куркума.

Към двете подправки се добавя зехтин и по този начин се получава чудесен дресинг за салати,  подправка за сосове, супи и яхнии.

curkuma-doctor
Д-р Андерсон препоръчва тази смес от подправки

Д-р Андерсон напомня, че ако подправяте с тази полезна смес ястия или пък супа, тя не трябва да бъде подложена на термична обработка, затова е най-добре да бъде добавена, след като ястието вече е отнето от огъня.

Същата смес може да приема директно като лек против рак и за подсилване на имунната система.

За една доза използвате следната пропорция:

Куркума на прах – 1/4 ч.л.

Черен пипер смлян – 1 пълна ч.л.

Зехтин – 1 с.л.

Смесете тези три съставки. За да ги приемете трябва да добавите вода – от 1/2 до 1 водна чаша. Вие преценете колко можете да изпиете. Приемате на гладно.

Ако имате язва на стомаха или на 12-топръстника, не използвайте тази смес. Но ако имате други проблеми със стомаха, тази смес ще се отрази добре.

Може би сте чували или пък сте виждали, че по селата бабите и дядовците, които отглеждат малки пилета, им слагат в устата зрънца черен пипер, когато спрат да се хранят. И те отново започват да ядат, защото черният пипер  е полезен за храносмилането.

В Далечния изток използват редовно куркума, за да се лекуват, защото тя е полезна за цялата имунна система, за храносмилателната система, за заздравяване на кости, стави, мускули. Научете повече ТУК.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *