ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Подпишете договор за спиране на цигарите със себе си!

Днес знаем, че пушенето съкращава живота. През 2004 г. доклад върху едно дългогодиш­но проучване (което проследява здравето на 34 439 лекари в продължение на 50 години) съобщава, че онези, които не отказали цига рите, починали с около 10 години по-рано от останалите, които никога не били пушили. Добрата новина е, че отказването на цигари­те на възраст 60, 50, 40 или 30 години връща към продължителността ни на живот респек­тивно три, шест, девет или десет години.

спиране на цигарите, кудзу корен, тютюнопушене

Пушенето силно затормозява сърцето. Пушачите са със 70% по-застрашени от смърт, причинена от сърдечносъдово забо­ляване, от непушачите. Според едно фин­ландско проучване, ако сте под 40 г. и пуши­те, има пет пъти по-голям риск да получите инфаркт, отколкото ако не го правите.

Цигарите ускоряват пулса, повишават кръвното налягане, провокират допълнител­но действието на факторите, водещи до сгъс­тяване на кръвта, понижават „добрия“ холес-терол, увеличават триглицеридите и увреж­дат стените на кръвоносните съдове. А това не включва важната им роля при съдови за­болявания като инсулт или импотентност, както и при болести на белите дробове като хроничен бронхит и емфизем.

 

И след като знаете всичко това, мислим, че е време да подпишете договор за спиране на цигарите със самите себе си. Да, това не е шега, а ето и как трябва да изглежда този договор:

 

Моят договор за спиране на цигарите:

 

Аз,………………………ще спра цигарите на………………(дата).

От този ден нататък ще бъда непушач, освободен от физическото, психическото, социално и икономическо бреме на тютюна. Отказвам се от пушенето заради себе си, но също така и заради (списък с любимите хора):……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….Когато изпитам нужда да пуша, ще използвам следните стратегии, за да преодолея желанието:………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ако ми е необходима подкрепа, ще се обадя на ………………………………

След три месеца без дим ще се възнаградя с ………………………………

Наградата ми след шест месеца ще бъде  ………………………………

Наградата ми след девет месеца ще бъде  ………………………………

Ще празнувам една година живот без цигарен дим с ………………………………

 

Подпис: ………………………………

Свидетел: ………………………………

 

НОВО! Американски билков продукт за отказване от алкохолизма и цигарите!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *