Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Подагра – лечение с народни средства

Пациентите с подагра трябва да пазят строга диета

podagra На тях не им е позволено да пият алкохол, да ядат храни като боб, спанак, репички, мазнини, месо, хляб, подправки, захар. Могат да хапват варено телешко. Не трябва и да помислят за дреболии. Хубаво е да се хранят предимно млечни продукти. Особено добро е киселото мляко и суроватката. Полезна разнообразие от плодове и кореноплодни зеленчуци. Особено се препоръчва за пациенти с подагра лимони, къпини и ягоди.

Рецепти от народната медицина, които ви предлагаме, са за вътрешно ползване.

Всеки ден 100 грама настъргани моркови с една лъжица зехтин.

Вземете 4 лимони и 3 глави чесън; отстранете семената от лимоните, изчистете чесъна и пасирайте. Изсипете 7 чаши вряща вода, разбъркайте и оставете да престои в продължение на един ден. Прецедете и пийте по 40 мл преди хранене, 1 път на ден.

Тинктура от чесън

а) Два големи глави чесън се намачкват, залейте ги с 250мл водка, настоявайте ги на топло и тъмно място за 2 седмици, като се разклаща всеки ден. Вземете 1 супена лъжица в 100 мл студена преварена вода 3 пъти на ден 15 минути преди хранене. Курсът на лечение е 1 до 3 месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *