ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ползвате ли активен въглен за лечение на подагра?

Активният въглен може да ви помогне да подобрите състоянието си, ако имате подагра

активен-въглен
Ползвате ли активен въглен за лечение на подагра?

Той ще донесе облекчение и релакс за засегнатите от подагра стави.

За тази рецепта ще ви трябва доста голямо количество активен въглен, който трябва да се счука. Счуканото количество трябва да е около половин чаша. Добавете малко вода и две лъжици ленено семе. Сега всичко това трябва да се смели, за да се получи паста. За да добие тази смес състояние, в което да може да се маже, може да добавите и ленено масло. Възпаленото място се маже през нощта. Отгоре се слага найлон и плат, така че да се не изцапате. Обикновено облекчението идва на следващата сутрин.

Ето ви бонус от още една рецепта, с която да се справите с вашата подагра.

Вземете безсолно масло, домашен хляб хляб с квас, а не с мая/ и алкохол в равни количества. Разтопете маслото в тиган, докато образува пяна, сложете натрошения хяб и внимателно изсипете вътре алкохола /може и да е спирт, но не с по-висок градус от 40/. Алкохолът трябва също така трябва да изгори, за да се образува мехлем. Необходимо е да се държи тази смес в хладилника.

По време на пристъп на подагра натрийте с това домашно лекарство засегнатата област. Хубаво е наблизо да има източник на топлина и да разтриете много добре мястото. Сложете найлон и някаква превръзка и останете така колкото може по-дълго.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *