ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Здравето е богатство, според фън шуй – част 2

Част 1

 

Например, Школата на осемте домове обяснява как да постигнем щастието да сме здрави и назовава специално една благоприятна посока, която се нарича тиен и (доктор от небето).

Енергията на тиен и е изключително важна за здравето на жителите на дома особено за хора, боледуващи много или с необясними оплаквания. Непременно трябва да активирате тази енергия в дома си, ако боледувате често. Когато тази посока е правилно впримчена чрез позициите на леглото, вратата и бюрото, тя носи здраве и дълъг живот. Тази посока обикновено горещо се препоръчва и за по-възрастните членове на семейството.

Подобно на шън ци, посоката тиен и се определя въз основа на личното Гуа число. По-долу представяме най-благоприятните посоки на здравето според личното Гуа число.

 

1 – изток

2 – запад

3 – север

4 – юг

5 – запад за мъже, югозапад за жени

6 – североизток

7 – югозапад

8 – северозапад

9 – югоизток

 

Вижте тук посоките на здравето на членовете на своето семейство и след това се опитайте да уловите съответната посока по един от следните начини:

•        като спите в своето тиен и място;

•        като спите така, че главата ви да сочи вашата тиен и посока;

•        като спите в спалня, чиято врата гледа към вашата тиен и посока;

Не е необходимо да изпълнявате и трите условия. Обикновено едно е достатъчно.

За да спите в своето тиен и място трябва първо да го намерите. За целта можете да използвате специалист по фън шуй. След като установите кои са най-благоприятните места в дома ви, можете да ги използвате за болни или възрастни хора. Просто вижте по-горе коя е тяхната тиен и посока, локализирайте съответното място и преместете там спалнята им. Това ще ускори много възстановяването им. Освен това, при възможност, болните могат да спят с глава, обърната в тяхната тиен и посока. Небесните енергии, които лекуват, идват от посоката тиен и.

 

Продължение …

 

Фън-шуй за самотни души – продължение

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *