ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво да направите, когато има болест в дома ви, според фън шуй

Според фън шуй, когато се появи болест, това се дължи на някоя от болестотворните звезди.

Те могат да засегнат децата под 12 години или старите хора в семейството, които са по-слаби, уязвими и чувствителни към промените в енергията. Когато някой в дома е болен, най-удачно е да използвате за изцеление метални коригиращи средства и особено метален звън.

Пеещите паници създават мощен метален резонанс, който е невероятно ефикасно средство за поглъщане на болестната чи в дома. Както при пречистване на пространството, обиколете жилището три пъти по посока на часовниковата стрелка, като удряте пеещата паница или обикаляте ръба й с дървено чукче. Това ще я накара да пее, а нейната песен създава вибрационна сила, която пречиства въздуха от болестната чи. До няколко минути ще усетите как стаята става някак по-светла и освежена. Болестотворните звезди ще бъдат значително отслабени.

За да противодействате на причиняващите болести Летящи звезди, можете също така да окачите метални вятърни чанове с по шест пръчици. В системата на Летящата звезда от фън шуй има няколко комбинации от числа, които сочат наличие на болестотворна енергия. За тях най-подходящото коригиращо средство са металните вятърни чанове.

Като краткосрочна мярка пеещите паници и металните вятърни чанове са отлично лечебно средство дори ако не сте запознати с фън шуй на Летящата звезда. Препоръчително е обаче да проучите нещата по-задълбочено, за да видите дали няма начин да вземете мерки с дългосрочен ефект. Като знаем, че болестотворните звезди са всъщност земни, става ясно, че трябва да използваме енергията на метала, за да отслабим действието им.

Друг начин да контролирате болестотворните звезди е да боядисате стените чисто бели. Малцина съзнават невероятната сила на белия цвят. Той е цветът на метала, но също така съдържа в себе си всичките седем цвята на дъгата, което му придава изключителна мощ. Така че когато имате болен в дома си, най-удачно е да го настаните в стая с бели стени.

Когато изпращате цветя на болен човек, избягвайте червените и най-вече комбинацията на червено с бяло, тъй като тя е крайно неблагоприятна. Най-подходящи са белите и сините цветя, тъй като те благоприятстват бързото възстановяване.

 

Освободете се от нечистотиите по кожата с билкова парна баня!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *