ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тайна смес, която прави чудеса с кожата на шията и деколтето ни

Кожата на деколтето и шията често остава недостатъчно обгрижена, а именно по нея най-отчетливо оставят следите на стареенето

Една от най-деликатните части от нашата кожа е тази на шията и деколтето ни. Но често тази част от тялото ни остава недостатъчно обгрижена. За всички е ясно, че кожата по шията ни е най-честият издайник на реалната възраст на жената. Ето защо тук ще ви разкрием една магична смес, която прави чудеса с кожата на шията и горната част на гърдите ни.

pazvata
За красиво деколте

Преди да пристъпите към третиране на кожата по тези деликатни места, ви препоръчваме някои съвети как да почиствате кожата си там. Първо, докато вземате душ, е необходимо да си правите шоково поливане на тялото с ледена вода, а после с гореща. Това звучи леко неприятно, но в действителност подобрява по уникален и неповторим начин кръвообращението на кожата.

Когато вземате душ, използвайте пилинг маски. Днес има богато разнообразие от маски с различни тайни съставки, които подпомагат изчистването на мъртвите клетки по кожата на шията и деколтето ви.

Ако решите да си направите сами подобна пилинг маска, можете да използвате хума, морска сол или тоалетни трици. Козметолозите разкриват, че редовното третиране на кожата с различни пилинг продукти я прави жизнена, здрава, сияеща и изравнява цвета й. Масажите с ексфолиращите частици карат клетките на кожата да се снабдяват с кислород, изглажда бръчките и я прави много по-стегната.

pazva
За прекрасна кожа

След като вече добре сте почистили кожата на шията и деколтето си, сега е време да разкрием тайната за сияеща и млада кожа. А тя е домашна смес, приготвена от месната част на едно авокадо, смесена с две супени лъжици смляно кафе и три капки етерично масло от портокал.

Всичко това се смесва изключително добре и се нанася на добре почистената кожа на шията и деколтето. Оставете да подейства поне 30 минути, след което отстранете маската с мека, може и хавлиена, кърпа и изплакнете с хладка вода.

Тези съставки правят истинско чудо за вашата кожа. Авокадото подхранва кожата ви, кафето я прави по-стегната, а маслото от портокал я прави тонизирана и блестяща.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *