ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лора Крумова свали цели 20 килограма. Ето как!

Чаровната водеща и млада майка, Лора Крумова се раздели много бързо с излишните килограми като изцяло промени своя хранителен режим

Лора Крумова, водещата на ТВ предаванията по bTV, „Тази събота“ и „Тази неделя“, преди година роди своята първа рожба – сина си Явор. Още по време на бременността си, а и след раждането, Лора страдаше от наднормените килограми, битката с които оставаше огромен проблем за младата майка, пише „Всеки ден“.

lora-krumova
Лора Крумова свали цели 20 килограма след като роди

Чаровната блондинка обаче се слави с много твърд характер и е успяла вече да се раздели с омразните 20 килограми от снагата си. Тя е постигнала тази своя цел с помощта на промяна на цялостния си хранителен режим.

Близки до екипа на телевизията споделят, че водещата е получила строга нота, че ако не възвърне формата си никога повече няма да се появи в ефир. Младата майка се оказала в твърде деликатно положение, затова твърдо решила да изпълни заканата си и да отслабне.

Лора Крумова забравя за всякакви тестени изкушения, сладки лакомства и мазни пържени храни. Набляга на сезонни плодове и зеленчуци, които предпочита да консумира в прясно състояние или на пара. Заменила е тлъстите месни манджи с крехко пилешко, телешко месо и риба. Тя споделя, че готви често супички както за Явор, така и за себе си.

Русокосата водеща стана майка през септември месец миналата година. Татко на сина й Явор е приятелят й Сотир, с когото поддържат връзка от доста дълго време. Именно той стоял в дъното на мотивацията на Лора Крумова и й помагал да смени напълно режима си на хранене, като се отърве от излишните килограми и сантиметри от обиколката си.

Журналисти засякоха вталената водеща по време на връчване на дипломите на класа от Висшето училище по застраховане и финанси, където Лора Крумова води магистърската специалност „Журналистика, продуцентство и финанси“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *