ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как се облекчава болката с натиск?

Научете малко повече за техниката, която лесно ще ви помогне да облекчите болката

масаж

В тялото има достатъчно точки, които може да облекчат болката, когато ги натиснем. Ако сме наясно коя и къде се намира и какво точно неразположение в организма ни облекчава, със сигурност ще си спестим не само приема на болкоуспокояващи, но и телесно страдание.

Болка във врата

Следващия път, когато усетите пробождане във врата, потрийте пространството между палеца и показалеца. Ще усетите освобождаване на напрежението на секундата.

Болки в очите

След дълго време пред компютъра или четене на книга със сигурност очите ни започват да напомнят по болезнен начин за себе си. За да облекчите дискомфорта, натиснете леко третото си око. Според специалистите по акупресура то се намира в началото на носа, разположено между веждите.

Болки в стомаха

Разтрийте зоната над свода на стъпалото си. Това ще помогне при стомашни и други храносмилателни проблеми.

Менструални болки

Натиснете пространството между палеца и показалеца на крака, когато усетите, че спазъмът се задава. Облекчение може да получите, ако натиснете ставата, която съединява палеца с крака.

Киселини

Ако ви тревожат киселини, натиснете ъгъла на китката, който се намира директно под кутрето.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *