ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Пийте сок от нар за вечна младост

Сокът от нар е изключително полезен, съдържа много витамини, органични киселини и е богат на антиоксиданти

Още от древността мъдреците са познавали ползите на сока от нар като истински еликсир за вечна младост. Днес все повече се установяват неговите ползи за здравето и състоянието на човешкия организъм, разкрива dailymail.co.uk.

Сокът от нар е изключително полезен, съдържа много витамини, органични киселини и е богат на антиоксиданти. Гранатените топченца са богати на вещества, редовната употреба на които гарантира пречистване на черния дроб и на кръвта, регулира състава на сока, произвеждан в жлъчката.

nar-sokove
Изключително вкусен сок от нар
nar-sokove
Сок от нар

Плодът нар е изключително мощен имуностимулатор. Благодарение на неговите функции, редовната употреба на тези вкусни гранатени зрънца гарантират укрепването на организма.

Сокът от нар, наред с това е и много силно антисептично и противовъзпалително средство. Той помага при болки в бъбреците, действа благотворно при проблеми с възпаления на пикочния мехур и пикочните пътища.

Доказано е, че скъпоценната течност от сърцевината на този сладък плод забавя стареенето на клетките, активизира действието на мозъка и състоянието на мускулите ни.

nar-sokove
Смлените зърна от нар прецеждате
nar-sokove
Прецеждате пасирания нар и прецеждате, за да отделите сока

Наред с тези познати ползи, наскоро учените доказаха, че сокът от нар влияе също така и на приемането на различни медицински лекарства. Когато се пият медикаменти заедно със сок от този вкусен плод, се извеждат от човешкия организъм вредните токсични вещества.

Друга важна функция на вкусния сок от нар е неговото приемане като противодиабетно средство.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *