ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тези билки и храни ще ви помогнат да отслабнете!

Много лесно и ефективно е да включите в менюто си тези билки и храни или да вземете екстракт от тях във вид на таблетки.

Куркумата е една от най-полезните и евтини подправки, използвани в готвенето, но също така може да помогне за ограничаване на наддаване на тегло от богата на мазнини храна. Куркуминът, съставка на куркумата, действа като предотвратява образуването на мастна тъкан.

Чаят от звездица е старо средство за борба със затлъстяването и мъдрите жени все още пият чай от прясна звездица като един от класическите пролетни тоници за прочистване на кръвта.

Семената от копър имат древна репутация като помощници при загубата на тегло, която важи и днес. Пиенето на чаша чай от семена на копър 15 минути преди ядене ще убие апетита ви и ще подобри храносмилането.

Плодовете на гарциния са от най-ефективните билки при диети. Гарциния Камбоджа, обикновено се продават в екстракт форма и са стандартизирани да съдържат определен процент от хидроксицитрат (хидроксилимонена киселина), която има намаляващо апетита действие.

Хибискусът е естествен източник на хидроксицитрат, но съдържа и други вещества, които се борят със затлъскяването, като прочистват организма от натрупаните мазнини, като хром и аскорбинова киселина.

Какао. Последните проучвания показват, че възрастните, които ядат шоколад редовно всъщност са по-тънки от тези, които не го правят.

Лютият червен пипер укрепва храносмилането и намалява възможността за поява на бактериални инфекции, причинени от нехигиенична храна и вода. Той също намалява газовете и подуването на корема, засилва метаболизма и предизвиква тялото да изгаря повече мазнини.

Нар. Съдържащата се в наровете киселина е особено мощна форма на CLA (КЛА), за която е доказано, че е полезна в борбата срещу рак, затлъстяването, диабета и сърдечно-съдовите заболявания.

Зелен или черен чай. Много проучвания показват, че зеленият чай има положителни ефекти при метаболитен синдром и загуба на тегло.

Бялата върба се използва в много формули за отслабване със способността си да се повиши метаболизма и да усили действието на други билки.

 

7 напитки, които можете да пиете, докато отслабвате!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *