Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

СПАЗМОМЕН / SPASMOMEN

Съдържа отилониум бромид, лактоза, нишесте, натриев нишесте гликолат, магнезиев стеарат, хидроксипропилметил-целулоза, титаниев диоксид, полиетиленгликол, талк

Предназначение

spasmomenСПАЗМОМЕН овладява спазми на гладките мускули от храносмилателната система, като по този начин успокоява болките. Препоръчва се при синдрома на раздразненото дебело черво, както и при различни болкови смущения и спазми в долната част на чревния тракт.

Как се приема

СПАЗМОМЕН се взема по лекарско предписание. Лекуващият определя дозировката и продължителността на приема в зависимост от проблема и здравословното състояние на пациента. Стандартната доза е 2-3 приема от по една таблетка, с вода. Предозирането не води до по-бърз положителен резултат. При предозиране е наложителна консултация с лекар, в случай че се проявят негативни признаци.

Възможни нежелани ефекти

СПАЗМОМЕН обикновено не дава странични реакции с негативен за здравето характер. Ако все пак се появят обезпокоителни симптоми, които пациентът свързва с приема на лекарството, веднага трябва да се потърси консултация с лекар.

Кога НЕ БИВА да се приема

СПАЗМОМЕН не бива да се прилага, ако е заявена алергия към някой от компонентите.

Медикаментът не се използва за лечение на деца.

Бременни и кърмачки биха могли да използват СПАЗМОМЕН, но само при категорично доказана необходимост и под лекарски контрол.

Този лекарствен продукт не се препоръчва за пациенти с глаукома, хипертрофирана простата или стеноза на пилора.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са регистрирани лекарствени взаимодействия с негативен ефект. Информирайте лекуващия за всеки медикамент, който сте вземали доскоро или продължавате да вземате в рамките на поддържаща терапия за друго заболяване.

__

Усреднена цена в аптеките – 13 лв за 30 таблетки х 40 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *