ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепти за детоксикация на тялото

Детоксикацията е процес на премахване на токсични вещества от тялото ви. 

Преди да започнете някаква детокс диета, винаги е добре да се консултирате с вашия лекар, особено ако има някакви здравословни проблеми.

Зелена напитка

Тази зеленчукова напитка се състои предимно от зелени зеленчуци, които осигуряват ефективно природно прочистване на храносмилателната система.

Продукти:

  • 3 моркови
  • 3 листа от зеле
  • 2 стръка целина
  • 2 листа от цвекло
  • 1 малка ряпа
  • 5 листа от спанак
  • ½ връзка магданоз
  • ½ глава лук
  • 2 скилидки чесън

Смесете всички съставки в блендера със 150 мл вода и направете на гладко пюре. Пийте поне три дни сутрин на гладно.

Лимонада

Лимонът се състои от аскорбинова киселина, която подпомага процеса на почистване. Тази напитка е лесно да се направи. Смесете 2 супени лъжици прясно изцеден лимонов сок, 2 супени лъжици чист кленов сироп и една десета от чаена лъжичка лют червен пипер в 200 мл вода.  Тази напитка не се препоръчва за хора със здравословни проблеми на стомаха, язва или гастрит. Пие се 8 чаши за деня, в който нищо друго не ядете и пиете.

Сок от червена боровинка

Пиенето на сок от червени боровинки може да помогне за предотвратяване на инфекции на пикочните пътища и язви при здрави индивиди. Той съдържа витамин С, манган и антиоксиданти. Сокът от червена боровинка се превърна в популярна напитка за детоксикация и може да се пие по 2 чаши от 200 мл на ден. Най-сигурният и лесен начин е да пиете таблетки с екстракт един път на ден – по две капсули преди вечеря, с малко течност.

Сокът се приготвя като накиснете сушени боровинки в малко вода, докато омекнат, след което ги смачкате и прецедите през тензух, сгънат на две. Ако имате пресни боровинки само се мачкат и прецеждат, защото нямат нужда от накисване. Така полученият сок се разрежда с вода 50 мл сок със 150 мл вода. Няма нужда от никакви други добавки.

 

Какви храни ще помогнат да отървете тялото си от токсини?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *