ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Миомата понякога изчезва по естествен път

Въпросът ми се отнася за майка ми, тя е на 43 години .Преди месец и половина и откриха миома. Прочетох подобни въпроси във вашия вестник , но ето и конкретния случай с резултатите от изследванията които сме направили. Преди месец и половина майка ми отиде на гинеколог , защото цикълът и продължаваше да върви вече 15-20 дни. Установиха че има миома след преглед на ултразвук резултатите са : Добре изпълнен пикочен мехур с гладки стени .Матка с размери 6,7 – 5,0 – 6,8 см. с миомен възел по предна маточна стена с d-3,0 -3,8 см. Какво според Вас означават тези резултати , трябва ли да се оперира. Предписаха и да пие „orgametril “ десет дни. Лекарят и е казал да изчака три месеца, след които отново да отиде на преглед,  да се види дали матката расте. Можем ли да чакаме толкова дълго ?Притеснява ме този миомен възел дали няма вероятност да се получат разсейки през тези три месеца и положението и да се усложни още повече. Какво е Вашето мнение и какво трябва да се направи за по скорошно оздравяване на майка ми?

Даниела Манолова, Русе

Всяка миома изисква наблюдение, но не при всяка миома се провежда специфична терапия, тъй като става въпрос за доброкачествено заболяване.
Показанията за операция също се определят индивидуално, но по принцип не се бърза, защото миомата има склонност към естествено намаляване по обем и дори изчезване.
Майка Ви просто трябва да бъде наблюдава периодично, като много подходящо е и включването на индивидуално подбрано хомеопатично лечение.
Д-р Валя АсеноваLekuva.net

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *