Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Главоболието може да се премахне за 2 минути?

Главоболието може да се премахне лесно и ефективно

Главоболието може да бъде досаден проблем. Хиляди хора се мъчат заради досадното главоболие всеки ден. Главните виновници за това страдание са стресът, дехидратацията, неправилното хранене, душевните терзания и др. За щастие има малки трикове, които помагат да се отървем от проблема лесно и бързо.

главоболието можеЕдин от тези начини буквално се крие във вашите ръце! Трябва да намерите гънката на мускула, намираща се между палеца и показалеца. Това място се притиска и се масажира в продължение на 2 минути. Ведната ще усетите как напрежението намалява и болката изчезва.

За да е траен резултатът ние ви препоръчваме да масажирате тази точка и на двете ръце.

Друг лесен вариант да сложите край на мъчителното главоболие е да се сдобиете с уникалната магнитна лента за глава BIOMAGNETIC POWER. За нея можете да прочетете повече ===> ТУК!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Главоболието може да се премахне за 2 минути?

  1. Вили Григорова каза:

    За съжаление магнитната лента за глава BIOMAGNETIC POWER не помага нито за главоболието, нито за сваляне на кръвното налягане – закупено, изпробвано вече от месец. Дори плацебо ефекта не действа.

  2. Драгомир каза:

    Това с масажа на ръцете действа безотказно и го ползвам може би над 35 години,но трябва да се масажира и около ъгълчетата
    на ноктите на палците.Правете го и не пийте аналгин.Около 60 потривания на едната и после на другата ръка.Прави се с палеца на лява върху дясната ръка и после обратно.Точката за масаж е там където свършва гънката,която се получава,като при изпънати пръсти приберете палеца до дланта.Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *