ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лекува ли се папиломавирус с японски гъби?

Екстракт от японски гъби може да се окаже ефективно средство за лечение на човешкия папиломавирус. Съобщението идва от Тексас.

choveshki_papiloma_virus_thumb_2Американските учени твърдят, че екстракт от японски гъби оказва лечебен ефект при зараза с човешки папиломавирус. Представен е лечебен експеримент с десет пациентки, коментират от medikforum.ru. Жените били лекувани с активен хемицелулозен компонент – аctive hexose correlated compound всекидневно в продължение на 6 месеца. След терапията при пет от жените вирусният анализ показал отрицателен резултат.

В момента лекарите не разполагат с ефективен медикамент или хранителна добавка за лечение на папиломавирус, който е причина за 99% от случаите на рак на маточната шийка. Авторката на споменатото изследване Джудит Смит твърди, че резултатите от използването на биоактивен компонент от японски гъби е обнадеждаващ. По време на експеримента е доказано, че след тримесечна терапия с авангардния продукт е възможно да се постигне положителен ефект. В някои случаи обаче добрите резултати изискват по-дълго прилагане в рамките на половин година.

Д-р Смит подчертава, че всъщност активният хемицелулозен компонент от японски гъби вече е разпространен като хранителна добавка. При втория етап на изследването този продукт ще бъде прилаган по различни лечебни схеми, за да се потвърдят или отхвърлят вече получените резултати.

Вече е известно, че добавката от японски гъби не дава странични ефекти и че винаги подобрява статуса на имунната система.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *