ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Експресно почистване на кръвоносните съдове с чесън

Всеки от нас иска да остане здрав и млад толкова дълго, колкото е възможно!

limoni-s-chesan Няма живо човек, който да не иска да е в добро здраве и кондиция. Но добрите намерения понякога си остават само добри намерения. Не намираме нито време, нито средства, за да направим нещо хубаво за здравето си. И ден след ден тялото ни се задръства от какви ли не шлаки и отрови. От това кръвоносните съдове губят еластичност, черния дроб започва да работи по-бавно, сърцето изпомпва замърсената кръв по-трудно и по-трудно. Можем ли да си помогнем?

Можем. Има рецепти, които ще направят кръвоносните ни съдове отново чисти и еластични. Правят ле лесно, а приложението им е доказано ефикасно. С тях лесно се чисти атеросклеротичната плака.

След като сме прочистили тялото и най-вече кръвоносните съдове, ще забравите за честите главоболия, болките в ставите и други предвестници на зрялата възраст или лошото здраве.

Редовното използване на тази рецепта ще ви помогне да прочистите съдовете, да си възвърнете здравето и отново да се чувствате част от потока на живота

Почистете четири глави чесън и ги пропуснете заедно с три големи лимони блендера. След това вземете трилитрова бутилка и я напълнете догоре с топла преварена вода. След три дни прецедете напитката. В отделен съд разбъркайте мед със ситно смлени плодчета от годжи бери. Количеството на годжито е 250 грама в сухо състояние. Може предварително да го смелите с кафемелачката или блендера. Когато го добавите към меда, разбъркайте добре. Прибавете тази смес към чесъна и лимона. Пийте по 100 мл. 30-40 минути преди хранене. Съхранявайте сместа в затворена бутилка в хладилник.Продължителност на почистването от две до пет седмици. След това направете двумесечна пауза и повторете курса.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *