Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лесна и вкусна инфузия укрепва нервната система и дарява спокойствие

Много хора днес се оплакват от проблеми като раздразнителност, постоянна умора, нерви, неизправност на сърцето и стомашно-чревния тракт

лимон Често причината за това е напрегнатия живот в големия град. Укрепване на нервната система, преодоляване на нервно изтощение, намаляване на болката при много заболявания е възможно с това просто и лесно средство, или наречена от лечителите „Инфузия за здрави нерви и спокоен сън“.

Трябва ви много малко, за да си направите тази инфузия. Запомнете! Средството се прави за лечебна цел. Макар и много вкусно, то не се прави, за да се злоупотребява с него!

И така – какво е необходимо? Трябват ви петдесет грама кора от лимон, която предварително сте настъргали. Излейте 300 мл водка върху лимонената кора и оставете да престои в продължение на една седмица на студено и тъмно място. След това се филтрира.

Вземете лечебната инфузия с една лъжица мед. Как става това? Гребвате лъжичка мед, хапвате я, взимате две супени лъжици от инфузията и гълтате. Инфузията се взима два пъти дневно половин час преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *