ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Специално бельо пази жени и мъже от радиация и вредни излъчвания (СНИМКИ)

През последните години уредите и апаратите, които излъчват силна радиация започнаха да увреждат репродуктивните способности на мъжете и жените, а също така и бебета в утробата

В грижа за здравето, американска компания пусна на пазара  артикули здравословно бельо, което е изработено от специална материя, предпазваща тялото или по-точно половите органи и корема на бременните жени от вредни излъчвания и радиация.

За мъжете бельото представлява специални боксерки, за жените – бикини и боксерки, а за бременните – корсажи и тениски, които покриват изцяло утробата, в която расте заченатото бебе.

радиация
Специално бельо пази хората

Боксерките за мъже не позволяват на радиацията да унищожава оплодителната способност на  мъжете. През последните години много мъже се оплакват от стерилитет – произвеждат мъртви или увредени сперматозоиди, които не са в състояние да доведат до зачеване.

При жените се оказало, че оплодените  увредени яйцеклетки не са в състояние да започнат да се делят и по този начин да се превърнат в желан зародиш.

Според изследване на американски учени, жени, които по време на бременността са работили активно с компютри и са говорили много често по мобилния телефон всеки ден, раждат деца със заболявания и други малформации.

beljo-bebe
За бременните жени това бельо предпазва бебето от радиация
beljo-bebe
Защитно бельо за мъжете – така изглеждат защитните боксерки

Тези сериозни проблеми провокирали отдел R&D (иновации) на  Radia Shield да търсят спасение за младите хора и накрая изобретили въпросните защитни материи, от които се шие бельо.

Материята на пипане е лека и фина. Тя не дразни кожата и на пръв поглед човек не може да разбере, че тя притежава подобна защитна функция.

В плата са втъкани „вълшебни“ сребърни и алуминиеви нишки.

Компанията, която започна да изобрети това уникално бельо, е специализирана в производство на защитни жилетки за полицаи и военни.

Тъканите на Radia Shield притежават способността да отблъскват или да абсорбират вредната радиация и електромагнитни вълни, които се излъчват от мобилните устройства – телефони, смартфони, таблети и компютри, без които днес ние просто не можем да съществуваме.

Бельото на Radia Shield може да се пере ръчно и машинно.

Преди да бъде пуснато в продажба на пазара, защитното бельо е преминало множество тестове и е получило сертификати  FCC  и  NVLAP.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *