Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

6 лечебни отвари за бързо сваляне на висока температура

Може да усилите действието на тези отвари, като добавите мед в тях

temperatura

Консумацията на билките трябва да е редовна, за да има някакъв ефект. Освен всичко друго, една от безценните ползи на тези отвари е факта, че те са и естествено средство за засилване на имунната система.

Приемът на лечебните отвари трябва да бъде придружен с бързо изпотяване, затова след като ги изпиете, легнете, завийте се добре и заспете.

1. Традиционен чай с листа и плодове от малини, касис, лимон, боровинки и мед. Най-добре е да се пие от този всеки час. Пропорциите на билките е на вкус, но лечебната смес не трябва да е повече от една супена лъжица.

2. Плодови напитки: плодови напитки от боровинки, зърнастец, червена боровинка и сок от горски плодове. Пийте колкото и когато можете.

3. Една пълна супена лъжица от световете на пирен се слага в половин литър вряща вода. Пийте 4 пъти на ден. Този чай може да се прилага като антипиретик и при възпалителни заболявания на бъбреците, пикочния тракт, диабет и чернодробно заболяване.

4. Сок от грейпфрут или портокал или просто яжте колкото може повече от тези плодове.

5. Инфузия от комбуча – 100 мл на час преди ядене, не повече от 3 дни.

6. Настържете лук и добавете същото количество настъргана ябълка и мед. Взима се по една лъжичка от сместа 3 пъти на ден, преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *