ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как най-ефективно да изчистим кръвта от токсини?

Кръвта в човешкото тяло действа като конвейер, носещ кислород в тялото и различни микроелементи

пречистване на кръвта Съставът на кръвта може да варира в зависимост от прием на храна, наличието на лекарства или патогени. Последните, от своя страна, са източник на токсини, които са вредни за организма

Ето защо по време на заболяване всеки човек изпитва неразположение – вредните вещества в кръвта отиват във всяка клетка на тялото, което води до токсичност. Не е изненадващо, ако, след като сте боледували от най-обикновена настинка или грип, изследванията на кръвта ви да не са много наред. Затова трябва да правите от време на време пречистване на кръвта с билкови чай.

Тази процедура трябва да се извършва поне 3-4 пъти годишно, за да има ефект.

След всеки курс, вие ще се чувствате много по-добре, ще имате повече енергия, а в същото време можете да отслабнете и с 2-3 килограма.

Как се прави чаят за прочистване на кръвта?

Вземете равни пропорции от ленени семена, листа от зелен чай, звъника, жълт кантарион и само един натрошен дафинов лист. Всичко това е необходимо да се смели добре.

Всяка сутрин преди закуска една супена лъжица от тази билкова смес се залива с половин чаена чаша гореща вода и се оставя да се запари 10 минути. Прецежда се и се изпива.

Продължителност на курса – 2 седмици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *