ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тридневна диета с картофи се превърна в световна сензация

Безценните картофи бяха реабилитирани наскоро като изключително полезен продукт, съдържащ ценни витамини и вещества за човека

Тридневна диета с картофи се превърна в световна сензация, защото учените започнаха да препоръчват безценните картофи отскоро като изключително полезен продукт, който съдържа ценни витамини, минерали и други вещества за човека.

Доскоро се смяташе, че те са с високо съдържание на въглехидрати, затова картофите отпадаха от всяка диета или меню за здравословно хранене. Но вече е доказано, че в 100 грама картофи се съдържат едва 80 калории, а са и изключително ценен източник на витамин С и минерали, подпомагащи действието на сърцето. Ето защо тази диета с картофи, която ни предлага beu.bg, се превърна в истински световен хит.

kartofi
Ако спазвате тази чудна диета с картофи, през лятото ще имате отлично самочувствие

Чудната диета с картофи трае три дни, а ви гарантира свалянето на два килограма, без да усещате неприятното чувство на глад.

Първият ден от разтоварващия режим започва от закуската, която се състои от сезонен плод, който може да комбинира с чаша кисело нискомаслено или обезмаслено мляко.

За обед експертите препоръчват около 500 грама картофи да бъдат нарязани на колелца и да бъдат запечени на фурна с малко настъргано сирене върху тях.

През обедното ви хранене изяжте половината от това количество, а остатъка ще бъде готов за вашата вечеря. Запечените златисти картофи можете да консумирате с чаша обезмаслено кисело мляко или с чай.

Вторият ден започва с филийка пълнозърнест хляб, която можете да изядете с около 50 грама обезмаслена извара.

kartofi-dieta
Печени картофи за лесната диета с картофи
kartofi-dieta-brokoli
Включете и броколи в тази диета с картофи

Обедът ви, по менюто от тридневната диета с картофи, се състои от порция сварени около 200-250 грама, картофи с броколи.

Важното е да не прекалявате със солта или подправките.

Вечерята ви се препоръчва да се състои от постна супа от картофи, сварена с разнообразни зеленчуци, която задължително не трябва да приготвяте с фиде или ориз.

Третият, последен ден от тридневният разтоварващ режим, започва със задължителната закуска, която се състои от чаша обезмаслено кисело мляко.

За обед можете да си приготвите печени картофи с прясна салата, която е без дресинг, олио и сол.

Вечерята трябва да бъде картофена салата от сварени картофи с лук.

Както сами се убедихте, тази тридневна диета с картофи не само ви гарантира сваляне на килограми, но е и лесна, евтина и ефективна за прилагане, което я превърна в истинска световна сензация.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *