Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Стратегия и тактика за ликвидиране на грип 2014

В началото трябва да осъзнаете, че между настинката и грипа има разлика

грип Общото между двете е, че могат да минат ако се вземат мерки още в самото начало

Настинките обикновено не се проявяват с висока температура и треска.Но настинката минава по-трудно, а ако има дори и леко повишена температура, усещането за слабост е силно колкото едно главоболие, например.

Народните средства не само могат да ви защитят, но и да предотвратят развитието на усложнения. Всяка дейност по времето, когато тялото е обезсилено от грипа, може да е трудно за него. Премахване на главоболието, което съпътства грипа е възможно с помощта на ароматерапията.

Ето и един кратък план за действие при първите симптоми на грип. Изкъпете се с топла вода. След банята останете по-халат, но се постарайте да е топло в стаята. Купете си ментово масло и започнете да разтривате леко слепоочията при първите сигнали, че нещо не е наред със здравето ви. С руски спирт, който се закупува от аптеката, направете масаж на тялото /по-скоро накарайте някой да ви разтрие/. След това намажете областта на шията и гърдите, както и отзад до половината гръб с мас, в която сте сложили няколко счукани аспирина. Облечете се хубаво.

В сезона на грипа започвайте деня със следния чай. Джинджифил колкото кутрето се нарязва ситно или се рендосва. Рендосаното количество е около една супена лъжица. Мащерка – 1 супена лъжица, лимон, пръчка канела и и супена лъжица мента. Всичко това, без лимона, меда и канелата, се залива с около 600 мл. вряла вода. Щом минат около 20 минути, се прецежда. Изстискайте лимона и го добавете, добавете и една супена лъжица мед. В топлата напитка се слага канелата.

Важно е тази напитка да не се пие много гореща, а по-скоро топла. Количеството е достатъчно за цял ден. Затопля се леко и се изпива на 4-5 порции.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *