Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Източна мъдрост за българската зима – как да остана здрав до края на ноември?

Много е неприятно да се дават пари за лекарства, които в крайна сметка не помагат кой знае колко

sport-hrana Предлагаме ви един лесен, ефективен и много евтин вариант да останете здрави и слаби тази зима. Сложете началото на 1 ноември.

1-8 ноември. Седмица без нищо сладко, което е произведено в завод. Плодове – може. Наблягайте през тези дни на киселото и лютото. Поне два дни от тази седмица нека бъдат разтоварващи – първият ден пийте само плодови и зеленчукови сокове, най-вече лимон и други цитруси, както и нар, а през втория ден – чай.

Каква е задължителната напитка през тази една седмица?

Корен от джинджифил с дължина около 6-8 се почиства и се реже на тънки филийки. Сложете в тенджера, напълнете я с три чаши вода (600 мл) и го варете на слаб огън около 30 минути, непокрита. В готовия сироп, докато е още топъл, добавете сок и кора от пет лимони и оставете да се охлади напълно, след което се прецежда през сито. Сложете мед на вкус. Може да разредите напитката с чиста преварена вода.

8-23 ноември – две седмици движение. Ако тренирате редовно, тренирайте още по-редовно. Ако не тренирате редовно или никак, ходете пеша. Обещайте пред себе си и пред някой приятел, че за тези две седмици ще отслабнете поне с 3 килограма. Измислете си награда, ако това се случи, както и наказание, ако не се случи.

През тези 14 дни на движение не трябва да се храните с НИЩО след 18 часа. Вечер са разрешени единствено билковите чайове и водата. Може да включите разтоварващи дни.

Напитката за тези 14 дни е вкусно и здравословно смути. Може да го разнообразявате по ваш вкус. Нека през тези дни смутито е вашата вечеря.

И така – кисело мляко – около половин кофичка, един банан, 4-5 сухи кайсии, орехи, малко джинджифил – всичко това се реже и се слага в блендер. Добавете мед на вкус и разбийте. Количеството, което може да изяждате за вечеря не трябва да е повече от една чаена чаша.

23-30 ноември. Седем дни, от които поне два трябва да посветите на рибата и рибните продукти. През останалите хапвайте на обед ризото със свежа салата, а за вечеря лека супа.

Напитката за тези седем дни, от които е добре да има поне един разтоварващ, е зелен чай. Зелен чай с лимон, зелен чай без лимон, зелен чай със сушени плодове, зелен чай с жасмин – комбинациите са много и най-различни.

Това кратко разпределение на месеца ще ви помогне да се отървете от токсините, да подсилите имунната система, да отслабнете, да изградите някакви основни здравословни навици и НАЙ-НАКРАЯ ДА СПРЕТЕ ДА МРЪНКАТЕ, че сте дебели, че се чувствате уморени, че нямате настроение и всеки месец боледувате. Всичко зависи от вас.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *