Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Направете си имуномодулатор от бял чай и нар – ще бъдете здрави цяла зима!

Това е една невероятна комбинация, която гарантира здраве и добро настроение през цялата зима, а защо не и през цялата година

нар

Комбинацията е проста – бял чай и нар. Хем приятно за окото, хем вкусно.

За да се поддържа имунитета, трябва всяка сутрин да си хапвате от този вкусен и полезен десерт. Защо десерт? Ще разберете след малко.

Белият чай съдържа редица биологично активни вещества, които са полезни за организма като цяло, и освен това отдавна се ползва от източните народи за стимулиране на имунната система.

Какво да кажем за прекрасният нар? Той е едно истинско съкровище от витамини, аминокиселини и антиоксиданти. Възползвайте се, особено сега, когато плодът буквално е навсякъде около нас.

И така – как да си направите вкусен, полезен и пприятен за окото имуномодулатор от бял чай и нар, който ще ви пази здрави цяла зима?

Зърната от един средно голям нар се слагат в подходящ съд. Към тях се прибавя накъсана мандарина. Разбъркайте.

10 г желатин се изсипва в 200 мл студена вода и се оставя да престои в продължение на 10 минути. Загрява се леко, като се бърка непрекъснато, докато се разтвори. Прибавете 3 ч.л. Силна отвара от бял чай в 300 мл вода, и загрейте до 70°. Добавете малко меди смесете с разтвора на желатина. Тази смес се добавя към плодовете. Слага се в хладилник, за да се втвърди.

Консумира се със стайна температура. Сами няма да повярвате колко невероятно вкусна и полезна е тази здравословна комбинация.

Може да пробвате тази рецепта с облепиха, вместо с мандарина, а може и да ги ротирате от време на време, за да не ви омръзне.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *