Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта с валериана сваля кръвно, спасява от инфаркт и инсулт

Не подценявайте силата на билките. Направете поне един курс на лечение с тази рецепта, за да се предпазите от инфаркт и инсулт

инсулт Най-лесното и просто нещо е, да отидете до която и да е аптека и да си вземете необходимите билки. Но дори и да не е в билковата аптека, валериана може да си закупите от която и да е аптека във вашия град или село.

И така, как да си приготвите рецепта за високо кръвно, проблемен климактериум и други болести?

2 с.л. наситнени корени се държат на водна баня в 200 мл вода 20 минути, след което се охлажда и се приема по 1 с.л. сутрин и вечер след хранене. Друг начин е 100 г корени се нарязват на ситно, заливат се с 300 г водка и киснат 1 месец на тъмно. Настойката се приема по 30 капки сутрин и вечер след хранене.

При климакс, проблеми със сърцето, кръвното налягане и нервната система лечението с валериана оказва общоукрепващо действие след 10 дни. Ефектът се натрупва: валерианата се прилага два пъти годишно по месец и половина, пролет и есен (най-добре март-април и октомври-ноември). Избягвайте използването й в горещите месеци, особено ако често сте изложени на слънце.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *