ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Пречистване на кръвта с копър – рецептата на Авицена

Има лекарство за лечение на сърдечни заболявания, което е произведено от копър и което няма нищо общо с народната медицина, а е по-скоро посижение на науката

копър Съдържание на анетин в копъра осигурява вазодилатация на мускулите на сърцето и кръвоносните съдове на мозъка, което допринася за тяхната сила, предотвратиява появата и развитието на болестно състояние.

Копърът има дезинфекционни свойства, а също така подобрява кърменето и диурезата.

Той има благоприятен ефект върху дихателната система, черния дроб, успокоява нервната система, облекчава главоболието, понижава кръвното налягане и подобрява зрението.

Още Авицена е възпявал семената от копър.

Смятал го е за афродизиак: ако се пие по 1 ч.ч. силна настойка от копърови семена в продължение на две седмици, нарастват многократно и мъжката сила, и женската страст.

Класическата настойка (1 ч.л. семена се киснат в чаша вряла вода и се охлаждат) по 1 ч.ч. на ден се приема при мигрена, неврози, депресия, нормализира се работата на храносмилателния тракт, за изчистване на кръвта, за подобряване на съня и кръвното налягане.

С тази настойка могат да се промиват очите при конюнктивит и да се правят компреси на клепачите за премахване на тъмните кръгове под очите.

alkazone-алказон
АЛКАЗОН – направете си алкална вода у дома бързо и лесно

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *