ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Яжте тези плодове, докато отслабвате!

Плодовете са идеален и естествен хранителен източник, който помага при отслабването.

Сигурно сте чували съвети, че трябва да ядете по няколко плода на ден. Това е така, защото плодовете са невероятен склад на витамини, минерали и протеини и са лишени от холестерол. Освен това стабилизират имунната ви система, която непрекъснато трябва да се бори с болести.

1. Кайсии

Кайсиите са богати на фибри, желязо, захар и бета каротин. Сушени или пресни, кайсиите са заредени с добротата на природата за здравето. Тъй като те са пълни с фибри, намаляването на телесното тегло с тях е лесно, защото ни карат да се чувстваме сити и не предизвикват глад. Фибрите в кайсиите елиминират холестерола, като по този начин свеждат до минимум шансовете за блокиране на артериите. Ядейки кайсии вие овладявате до голяма степен яденето на друга, нездравословна храна.

2. Цитрусови плодове

Цитрусите са с високо съдържание на витамин С, от който задължително трябва да поемате достатъчно, когато отслабвате. Той е перфектен при разграждането на мазнини, затова яжте портокали, грейпфрути и лимони.

3. Пъпеши

Пъпешите са тези плодове, които са с високо съдържание на вода. Въпреки че съдържат захар, те имат ниска калоричности следователно са идеален избор за ядене както в суров вид, така и под формата на сокове и шейкове. Те дори са перфектния десерт и когато имате непреодолимо желание за нещо сладко, можете да избирате между пъпеш и диня.

4. Лимони

Вярно е, че тези плодове са кисели. И въпреки, че те влизат в категорията на цитрусовите плодове – те заслужават специално внимание, заради тяхната изключителна способност да премахват мастните натрупвания в тялото. Ако можете да ядете лимони всеки ден – направете го. Освен това лимоните –  както жълтите, така и зелените – увеличават метаболизма на тялото до голяма степен.

5. Ягодите и всички други плодове, като папая, праскови, ябълки, грозде, круши, ананаси и много други, са отлични възможности, които ви помагат да отслабнете, тъй като освен загубата на тегло, вие оставате в добро здраве!

 

Смокините са едни от най-отдавна известните плодове

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *