ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво билково лечение трябва да приложите при възпаление на матката?

За лечение на едно толкова неприятно заболяване, като възпаление на матката се изисква много търпение и упоритост

възпаление на матката
Какво билково лечение трябва да приложите при възпаление на матката?

Трябва да си набавите следните билки: дъбови кори, листа от коприва, цвят от лайка и пача трева.

Ще ги смесите в следните пропорции: лайка цвят и дъб – една част, листа от коприва – три части и пача трева – пет части.

Всичко това се смила в кафемелачка, за да се получи еднородна суха смес. Двете супени лъжици се изсипват в литър вряла вода. Щом заври, се маха от котлона. Нека да престои със затворен капак около десетина минути. Прецедете и изсипете в термос. Пийте докато е топла, като количеството за деня не трябва да надвишава повече от половин чаена чаша. Важно е тази билкова инфузия да се приема в малки количества, но често, тъй като е достатъчно силна.

Когато инфузията свърши, трябва да починете 14 дни. Ако не ви харесва вкуса, тогава може да добавите малко мед, но в никакъв случай захар.

Може да пиете тази инфузия заедно с лекарствата, които са ви предписани от лекар. Но, за да има ефект, употребата на тази билкова смес при възпаление на матката не може да е по-малко от осем месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *