Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ПАРАГРИП / PARAGRIPPE

Съдържа хомеопатичните компоненти arnica montana, belladonna, eupatorium perfoliatum, gelsemium sempervirens, sulfur, както и лактоза, захароза и магнезиев стеарат

paragripПредназначение

Хомеопатичният продукт ПАРАГРИП се прилага при необходимост от овладяване на грипни симптоми – главоболие и температура, болки в мускулите, треска. Подходящ е при вирусни инфекции в начален и същински стадий.

Как се приема

Консултирайте се с лекар за целесъобразността от приема на този лекарствен продукт при вашето състояние.
Обикновено се препоръчва доза от 2 таблетки ПАРАГРИП наведнъж; таблетките се държат в устата до пълното им разтваряне. Тази доза се взема през час, докато настъпят положителни промени в здравния статус. Не се препоръчва еднократен прием на по-големи количества или съкращаване на паузата между два приема. При лечение на малки деца на възраст 1-2 години таблетките могат да се стрият и разтворят в малко вода. Таблетките ПАРАГРИП се вземат между храненията.

Не прекъсвайте лечението без консултация с личния си лекар, ако бързо получите облекчение.

Възможни нежелани ефекти

Не са описани странични ефекти с негативен за пациента характер от действието на продукта. Ако забелязвате тревожни промени в здравословното си състояние и ги свързвате с приема на медикамента, незабавно споделете с лекуващия или с личния си лекар.

Кога НЕ БИВА да се приема

ПАРАГРИП не бива да се приема при алергия към някоя от съставките на лекарствения продукт.

Бременни и кърмачки следва да се консултират с лекар за възможно лечение с този медикамент, както и с всеки друг.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са регистрирани. Добре е пациентът да информира лекуващия за други медикаменти, които е приемал наскоро или продължава да приема. Възможното им съвместяване с ПАРАГРИП следва да се прецени от медицинско лице с цел избягване на рискове.

_

Усреднена цена в аптеките – 5.50 лв за опаковка от 60 стандартни таблетки

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *