Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 невероятни рецепти от руската народна медицина

Руснаците лекуват различни здравословни проблеми, използвайки продукти от кухнята. Всички тези рецепти са изпробвани и са помогнали на милиони хора през годините.

Изгаряния

Ако изгарянията са твърде сериозни, задължително потърсете помощта на лекар. Но ако са по-леки, можете да си помогнете с тиква или яйце.

Оранжевият плод успокоява болката при изгаряния. Два пъти на деcherveno cvekloн – сутрин и вечер, налагайте раната с месестата част на тиквата. Веществото бетакаротин, на което жълтият плод е богат, активира обновяването на клетките.

Яйцето също помага при такъв тип рани. За целта го разбийте хубаво и намажете болното място по два пъти на ден.

Разстройство

При разстройство помага чаят от нар. Можете да го приготвите по следния начин: 2 ч.л. изсушена и нарязана кора от червения плод се залива с половин литър вода. Оставя се за около 2 часа, след което се пие на малки глътки през целия ден.

Зъбобол

Според руснаците сланината помага при зъбобол. Сложете парченце сланина между бузата и проблемния зъб – болката трябва да намалее след около 15 минути.

Хрема

Особено през есента и зимата много хора се оплакват от хрема. Здравословният проблем може да бъде разрешен с помощта на червено цвекло.

Капвайте по 3 пъти на ден по 5 капки сок от червено цвекло (задължително прясно изстискан) във всяка ноздра.

Болки в гърлото

Руснаците лекуват болките в гърлото с чесън. В полезния зеленчук има алицин, който се смята за естествен антибиотик и перфектно дезинфекцира гърлото. Най-добре е да хапвате по 3 скилидки с всяко основно ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *