Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Последни открития на британските учени в борбата с рака

Британските учени не престават да изследват проблемите, свързани с рак, за да могат да открият най-доброто негово лечение

Естествено, техните амбиции са да направят така, че хората да не се разболяват никога от рак, но за момента това не е възможно.

След като са проучвали пациенти с различни видове рак и начина, по който протича заболяването, последните изследвания установили, че туморите нарастват много по-бързо през нощта, отколкото през деня, писаха в  http://www.dailymail.co.uk.

Затова всеки, който прилага някакво лечение, той трябва да взема по-големи дози от лекарствата вечер, за да може те да атакуват нарастващите тумори на рак.

рак
Клетките на рак се размножават по-бързо през нощта

Това се отнася както за медикаментозно лечение, така и за хора, които прилагат хомеопатия и билкови лекове.

Цитираното  ново откритие на онколозите ще промени до голяма степен начина, по който протича лечението на рак.

Друг британски учен, д-р Ник Клег (Nick Clegg) представи на конференция в Глазгоу разработена програма за борба с рака.

Според него, болните от рак задължително трябва да провеждат и психологическа терапия със специалист, за да могат по-лесно да привикнат към мисълта, че са болни, а по време на самото лечение да поддържат нужната доза оптимизъм, че ще оздравеят.

рак
Д-р Ник Клег съветва всички болни от рак да търсят подкрепа и от психолози

Тук можем да цитираме като пример и нашият футболист Стилиян Петров, който в момента взема само хапчета, за да могат лекарите да бъдат абсолютно сигурни, че Стан няма никога повече да развие рак. След нова година Стилиян Петров спира всякакво лечение, защото ще бъде здрав.

Според друго проучване на британски специалисти става ясно, че когато човек задържа своите емоционални проблеми в себе си, вероятността да се разболее от рак е много по-голяма, отколкото хората, които споделят своите тревоги.

Не случайно на запад е широко развита практиката хората да ходят на консултации с психолози и психоаналитици.

Понякога самият факт, че някой може да каже на друг човек какво го терзае, от какво се страхува, дори да сподели информация за нещата, които харесва и го правят щастлив, е отличен начин за разтоварване на нервната система.

рак
Ако споделяте вашите тревоги и проблеми със специалист, много по-трудно ще се разболеете от рак

Ние българите използваме своите приятели за подобен род „услуги“, но понякога нашите близки заемат нашата позиция в определени ситуации. Когато човек разговаря с някой непознат, който не изпитва чак такава дълбока симпатия или пък антипатия, на бял свят могат да излязат определени проблеми и да бъде открит начинът за тяхното разрешаване.

А когато човек сподели и открие как да разреши своите трудности, той не се натоварва емоционално и не развива рак.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *