Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да спасим диетата! Има ли начин да прогоним глада?

Има някои лесни начини, които могат да ни помогнат да подтиснем усещането за глад и да спасим диетата

Как да прогоним глада, когато сме на диета? Този въпрос измъчва всички, преследващи мечтата за съвършената фигура чрез строго въздържание. Има някои лесни трикове за избягване на натрапчивите мисли за мазни или сладки храни, които буквално ни преследват, когато сме на диета.

Да спасим диетата!За тези, които търсят естествен начин да намалят патологичната нужда от „лоша“ храна, потискане на „вълчия“ глад, учени от Швеция предложиха още един вариант, полезен за хората на диета, пише MedikForum.

Най-лесната алтернатива е да се увеличи консумацията на плодове и зеленчуци. Особено добре ще прогонят глада спанак, целина, карфиол или броколи. Те може без опасения да се ядат в неограничени количества, защото съдържат изключително малко калории, но при условие, че са сурови!

Опитът потвърждава, че зеленчуците и плодовете най-добре се справят с контрола и потискането на апетита, тъй като дават на стомаха нужния обем храна, но с малко количество калории.

Друга безопасна и естествена алтернатива е да се пие повече вода. Когато пиете големи количества вода, стомахът се напълва, което води до задоволяване на глада и потискане на апетита.

Може би тези два метода не може да се определят като най-вкусните варианти, но те са много ефективни при потискане на глада, спасявайки диетата и мечтата за отслабване, от нездравословните изкушения на заведения за бързо хранене и сладкарници.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 5 до “Да спасим диетата! Има ли начин да прогоним глада?

  1. Lidia каза:

    Привет, Поли :)) Има доста продукти от зелено кафе сама ще се убедиш. този който ползвам и мога да препоръчам е екстракта от Nature’s way. Дано да съм била полезна с инфото

  2. Lidia каза:

    Привет, Поли :)) Има доста продукти от зелено кафе само ще се убедиш. този който ползвам и мога да препоръчам е екстракта от Nature’s way. Дано да съм била полезна с инфото

  3. Поля каза:

    Здравей, Лидия, може ли малко повече информация за въпросния екстракт. Благодаря:)

  4. Мария каза:

    Аз го пия, при диета за ослабване и след това превантивно за поддържане на килограмите. Доста е добър :

  5. Lidia каза:

    Плодовете и зеленчуците безпорно са хем полезни, хем здравословни, но от опит мога да кажа, че при диета за отслабване е тежко да залъгваш глада си с тях. Не знам някой да ли е пробвал екстракта от зелено кафе, но за мен е спасител – подтиска глада и засилва метаболизма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *