Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Петте най-добри азиатски масажа

Все повече хора се доверяват на масажистите, обучени на азиатски техники. Не е чудно – тези масажи наистина отпускат мускулите и помагат при отделянето на хормоните на щастието, които действат и болкоуспокояващо.

аюрведа масажи, МАСАЖ С КОПРИНЕНИ РЪКАВИЦИ,  ШИАЦУ МАСАЖ, ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ, БАЛИНЕЗИИСКИ МАСАЖ

АЮРВЕДА МАСАЖ С МАСЛА

полезен при тинитус (шум в ушите) и главоболие

Топли етерични масла, съо­бразени с нуждите на паци­ента, се втриват в кожата с редуващи се леки и силни до­косвания. Една много нежна разновидност е масажът на челото с постоянно течащо върху него топло етерично масло в продължение на 30 минути.

За кого е подходящ?

За хора с мускулни схващания и проблеми на кръвоснабдяването, както и главоболие и болки във врата. При масаж на цялото тяло се подсилва имунната система. Масажът на челото е подходящ при мигрена и тинитус. Прави се върху масажна кушетка.

МАСАЖ С КОПРИНЕНИ РЪКАВИЦИ

стабилизира кръвообращението, раздвижва лимфата

При триенето на кожата с ръкавици от сурова коприна се получава затопляне и се раздвижва лимфата. Това заздравява съединителната тъкан. Тялото се кръвоснабдява добре от главата до краката, отделят се шлаките и токсините.

За кого е подходящ?

Преди всичко за страдащи от проблеми на кръвообращението, слаба съединителна тъ­кан и ниско кръвно налягане. Прави се на масажна кушетк

ШИАЦУ МАСАЖ

подсилва собствените оздравителни сили

Масажистът напипва енергийния поток на тялото с нежни докосвания на гърба или корема. После освобождава блокадите, като държи ръцете си отгоре или като притиска с пръсти, длани, лакти или коляно. Така телес­ната енергия потича отново свободно, акти­вират се оздравителните сили на тялото.

За кого е подходящ?

За хора, предпочитащи по-леки докосвания и страдащи от смущения на съня или дру­ги стрес симптоми. Добър е за бременни и по-стари хора, защото се прави в легнало или седнало положение. Пациентите също са облечени.

ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ

активира обмяната на веществата

Подпомага се кръвообра­щението чрез притискане и разпъване на определени места по цялото тяло. При това терапевтът прилага цялата сила на ръцете си. Втвърдените мускули полу­чават допълнителна порция кислород и се отпускат. Още по-интензивните масажи с притискане активират об­мяната на веществата и така ускоряват детоксикацията на организма. В Тайланд този масаж е неизменна част от грижите за болния.

За кого е подходящ?

За хора, страдащи от болки в ставите, схванат врат или смущения в храносмилането и които обичат силния масаж. Прави се върху постелка на пода. Пациентът е облечен.

БАЛИНЕЗИИСКИ МАСАЖ

разхлабва стегнати мускули

Гърбът се намазва с уханно тяло. След това мускулите се кокосово масло, така че кожата да стане съвсем гладка. Прави се масаж със средно до силно притискане с палци, пръсти и юмрук, така се отпускат втвърдените мускули по цялото тяло. След това мускулите се разпъват, което активира енер­гийните центрове в тялото.

За кого е подходящ?

За хора със схванати мускули и суха кожа.

 

Истинската ТИТАНОВА МАГНИТНА ГРИВНА решава проблемите с високото кръвно?

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *