ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Уникална рецепта с мед за сваляне на кръвното налягане

Температурните колебания на преходния сезон се отразяват неблагоприятно на кръвното налягане

лечебна смес То става неустойчиво и е склонно към повишаване на стойностите. Може да го регулирате с едно обикновено и вкусно лекарство. Смесете 2 ч.л. мед с 1 ч.л. смляна канела. Това количество се приема в рамките на един ден. Терапевтичният курс трае 10 дни. След това може да почивате 5 и да го приложите отново. Има и друг вариант на сместа -100 г мед, 40 г канела и 2 с.л. натрошени орехови ядки. Всяка сутрин се приема по 1 ч.л.

Ако пиете хапчета за хипертония, консултирайте се с вашия лекар дали може да допълвате терапията с природния медикамент.

Медът укрепва сърцето и захранва тялото с биологично активни вещества. Канелата е известна със своите противовъзпалителни свойства. Тя добре разрежда кръвта и е богата на антиоксиданти. В комбинация с меда почиства артериите от натрупаните холестеролни плаки и подобрява еластичността на кръвоносните съдове. През зимата към сладката смес може да добавите и лъжичка настърган джинджифил, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *