Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечебна смес държи болестите далеч

Не е задължително полезното да е неприятно на вкус

лечебна смес Предлагаме ви да си направите сладка имуностимулираща смес.

Ще са ви необходими:

1 1/2 ч.ч. стафиди, 1 ч.ч. сурови орехови ядки, 1/2 ч.ч. сурови бадемови ядки, настъргана кора на два биолимона, 1/2 ч.ч. разтопен мед. Смесете съставките, като предварително натрошите ядките и нарежете стафидите. Всяка сутрин взимайте вие и давайте на детето по една супена лъжица. Съхранявайте на тъмно.

Клеевата тинктура има забележителен имуномодулиращ ефект. Приготвя се по следния начин: нарежете 30 г пропол ис и го разтворете в 100 мл 90-95% етилов спирт. След една седмица прецедете. Може да използвате тинктурата и от първия ден. В аптеките се предлага готов разтвор. Давайте на детето 1 -2 капки на прием, като ги умножите по възрастта му. Например 3-годишното дете пие по 3-6 капки, разтворени в супена лъжица вода или сок. За по-добър ефект преди преглъщане се прави гаргара. В началото на сезона е достатъчен един прием дневно. При нарастваща заболеваемост давайте по 2,3 или4 пъти на ден.

И възрастните могат да се възползват от полезните свойства на клеевата тинктура – за тях дозата е 30-40 капки на прием, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *