БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Дафинов лист доказано лекува болните стави

Още едни начин да излекувате вашите болни стави, които през настъпващата есен ще започнат да се обаждат още по-често

Отвара с дафинов лист против ревматизъм и болни стави

Както съветват лекарите в Германия, където употребата на дафинов лист е голяма, трябва да вземете между 20 и 30 сухи листенца дафинов лист.

Начупвате ги и ги поставяте в термос с вместимост поне 1 литър и ги заливате с вряща вода 1 литър. Затваряте термоса и ги оставяте да престои така 2 часа.

През това време вътре горещата вода е изтеглила лечебните вещества на дафиновия лист и отварата е станала готова за приемане.

стави
За болни стави използвайте дафинов лист

Пиете по 1 малка  чашка за кафе (не от големите чаши, които сега използваме) на гладно 3 пъти дневно преди да се нахраните.

Дафиновият лист има способност да изчиства натрупаните вредни вещества и тежки метали от тялото, които после се изчистват вън  с урината.

Мехлем за болни стави

Можете да си приготвите и мехлем, с който да мажете болните стави.

За целта трябва да нагласите 30 листа дафинов лист, които да счукате в хаванчето, докато заприличат на брашно. Слагате в стъклен буркан.

Добавяте 1 ч.ч. олио или зехтин. Тази смес е необходимо да стои в продължение на 10 дена в топло помещение.

На 11-я ден прецедете и можете да мажете с тампон болните стави или гръбнака.

Това мазило е доказано ефективно. То носи огромно облекчение на натоварените, преуморени и болни стави.

При артрит на ръцете

Ако вашите пръсти са започнали да страдат от артрит, пригответе още едно средство за лечение.

Счукайте 20 листа дафинов лист и ги залейте с 250 грама алкохол. В чужбина използват техен твърд алкохол, но при положение, че в България имаме чудесна домашна ракия, която се продава и на пазара, използвайте ракия.

Оставете да престои 5 дена и мажете болните пръсти с този лек. Ще усетите облекчение и по-добро раздвижване на пръстите.

Винаги, когато вашето ястие позволява (различни яхнии с месо), слагайте дафинов лист, защото е изключително полезен.

Изглед на опаковката на продукта Артромин
АРТРОМИН – чешкото чудо за ставите

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 7 до “Дафинов лист доказано лекува болните стави

  1. dimitrinka каза:

    Maika mi pravi c zeli dafinovi licta i rakia cmec v 1goliam kompoten byrkan,dyrgi go na cianka ,izdyrga ziala zima i ponege ima shipove,ishias,diskopatia,magem c teshnoctta efekta e ctraxoten.ctava za kolena,ctavi ,ryze,mage ce dotogava dokato mine bolkata-niakolko dni.ycpex!

      • Петър каза:

        Алуминиево фолио – изпитано
        Двама познавам които са се излекували .
        Поздрави
        Пешо R.

      • Рени Данева каза:

        ВЗИМАТЕ ЦВЯТ,ИЛИ ПУХЧЕТАТА НА ВЕЧЕ ПРЕЦЪФТЕЛИЯ ЦВЯТ НА ПОВЕТ( ИМА ГО НАВСЯКЪДЕ ПО ПЛЕТИЩАТА,НА СЕЛО,ДАЖЕ И В ГРАДА ПО СТАРИ ОГРАДИ-ВИЕЩО РАЗСТЕНИЕ) 2-3 БРОЯ СЪЦВЕТИЯ,СЧУКВАТЕ ГИ В ХАВАНЧЕ ,СМЕСВАТЕ ГО С 2-3 ЛЪЖИЦИ СВИНСКА МАС(БЕЗСОЛНА) И ПРАВИТЕ КОМПРЕС САМО НА ПЕТИТЕ НА ДВАТА КРАКА ЗА 20 МИНУТИ-НЕ ПОВЕЧЕ,ЗАЩОТО ГОРИ.ТАКА ПРАВЕТЕ ВСЕКИ ДЕН В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СЕДМИЦА,ПОЧИНЕТЕ ЕДНА СЕДМИЦА И ПАК ГО НАПРАВЕТЕ-ТАКА 3 ПЪТИ. ВНИМАВАЙТЕ,РАСТЕНИЕТО Е ОТРОВНО,ИЗМИВАЙТЕ СИ РЪЦЕТЕ! МОЯ БРАТОВЧЕДКА ХВЪРЛИ БАСТУНИТЕ С ТОЗИ ЕЛАЧ

      • Мариана Хубавий каза:

        Имах шипове в петите.Помогна ми доцент Калъпов /царство му небесно/Инжектира ми дипрофос в петите.Слага се от вътрешната страна на петата.Ако не преминат болките се поставя втора инжекция след седмица!Не можех да ходя от болки,а тази интервенция ми помогна!

      • Нина Вутова каза:

        Аз мислех, че имам шипове на едната пета; не можех да стъпвам на нея. Но се оказа възпаление и се излекувах с противовъзпалителни препарати за 10 дни.

  2. cvtanka ivanova каза:

    Майка ми има бурсит на едното рамо.Ходихме на лекар и изтегли от там две спринцовки с те4ност.Интересува ме дали има нещо от народната медицина което може да помогне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *