Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Натурален витамин, от групата на B, доказано унищожава рак

Когато заплахата от рак е огромна в нашето ежедневие, не трябва човек да чака да се разболее, за да започне да се лекува, а да провежда превантивна профилактика

Витамин от групата на B доказано унищожава рак, установиха учените, докато търсят различни алтернативи за природосъобразно предпазване от рак, както и лечение.

Точно американските учени разбират, че витамин B17 води успешна борба с рак.

Те предложили да бъдат произвеждани лекарства на основата на витамин B17, но Здравната асоциация на САЩ забранила неговата употреба с мотив, че нямало достатъчно доказателства за ползата от витамин B17.

Независимо от забраната, независими специалисти от САЩ твърдят, че тя е направена, за да се продават други скъпо струващи препарати, витамин B17 трябва да се приема активно, твърдят здравните организации в Европа.

На пазара се предлагат различни таблетки, приготвени с витамин B17, но вие можете да си набавяте по естествен път този полезен витамин като включите ядки от кайсия и ленено семе във вашето ежедневно хранене.

рак
Ядки от кайсии предпазват от рак

1. Кайсиеви ядки

Това лято имаше добра реколта от кайсии и в магазините вече се предлагат сушени ядки. Не трябва да ги печете, а да ги ядете сурови.

Ако са твърди за вашите зъби, можете да ги накисвате с малко вода, чай, нискомаслено кисело мляко. Под въздействие на течността, те ще станат по-свежи, хрупкави и лесно ще ги хрускате.

Можете да ги смелите ситно и така да ги ядете.

Ако не сте болни от рак, дневно изяждайте поне по 15-20 ядки от кайсия.

Ако страдате от онкозаболяване и тече лечение, трябва да увеличите дозата. Те ще помогнат на останалите лекарства, с които ви лекуват, за да оздравеете.

рак
Лененото семе лекува рак

2. Ленено семе и ленено масло 

Витамин B17 се съдържа в семената на лена.  Те предпазват от рак на гърдата, на дебелото черво и на простата.

Тези малки и тъмни на цвят семчици са изключително полезни, но са трудни за консумация.

Не са вкусни да ги ядете сурови. Дори и да ги добавите към сладкиши, домашен хляб или закуски, това количество не е достатъчно за профилактика.

Затова е по-добре да си купите ленено масло, което да пиете.

Идва зимата и ако всяка сутрин пиете на гладно по 1 с.л. ленено семе, не само, че няма да се разболеете от рак, но ще се предпазите и от различните вирусни инфекции, които ни атакуват в студените дни, защото е полезно за имунната система.

Ако страдате от рак или сте се разболели от вируси, пийте поне по 1 с.л. ленено масло преди всяко хранене и преди да заспите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *