ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Три напитки, които прекрасно изгарят мазнините!

Диетолозите препоръчват тези три напитки, които прекрасно се справят с телесните мазнини

Как да решим проблема с мазнините – сред многообразието на диети и системи за отслабване, тези три напитки, препоръчвани от специалисти и диетолози, се смятат за перфектно решение при наднормено тегло.

Три напитки, които прекрасно изгарят мазнините
Три напитки, които прекрасно изгарят мазнините

Зелен чай. Той не само ще помогне за справяне с мазнините, но също така съдейства за изхвърляне на токсините от тялото, осигурява свежест на лицето и предпазва от рак. Около 3-5 чаши зелен чай на ден само за една седмица, стимулират организма да изгаря 35-43% повече мазнини. Зеленият чай освен това съдържа голямо количество антиоксиданти.

Зеленчуков сок – една от най-здравословните напитки за бързо отслабване. Навикът да се изпива по една голяма чаша зеленчуков сок преди хранене е прекрасен начин за изгаряне на излишните мазнини в тялото. Изследователи от Университета на Пенсилвания доказват, че употребата на сок от зеленчуци преди обяд или вечеря намалява калорийността на храната с най-малко 135 калории. Заредете в сокоизстисквачката своите любими сезонни зеленчуци и подправки, и след това изпийте голяма чаша, и резултатът ще ви изненада приятно.

Ананас и киви. Ако не сте свикнали с вкуса на зеленчуковия сок, най-вероятно ще ви хареса освежаващия вкус на фреш от ананас и киви. Експериментите показват, че приемането на този микс за 15 дена помага за отслабване.

Наред с тези три напитки, които перфектно помагат за изгаряне на ненужните мазнини, не трябва да се забравят и редовните физически упражнения, които правят ефекта на отслабване траен и необратим.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *