Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Енергиен масаж с незабавен ефект!

Ръцете и раменете са частите на тялото, които са винаги натоварени, независимо дали работите на компютър, извършвате физическа работа или шофирате.

За да се погрижите за тях, правете почивки по време на монотонна работа и практикувайте този самомасаж, като използвате стимулиращото масажно масло.

С ДЯСНАТА РЪКА подпрете левия лакът. Свийте лявата длан в юмрук и започнете нежно да потупвате дясното рамо. За да разтриете раменните мускули, разтворете дланта и с помощта на палеца и върховете на пръстите започнете да правите кръгови движения в посока от шията надолу. Повторете масажа и с противоположната страна.

ИЗПЪНЕТЕ дясната ръка с разтворена длан и започнете да потупвате вътрешната й страна с лявата ръка, като се движите в посока от рамото надолу. После завъртете ръката и повторете същото от външна страна, като започнете в посока отдолу към рамото. Направете упражнението 5 пъти и повторете с другата ръка.

C ЛЕВИЯ ПАЛЕЦ разтрийте дясната ръка, като първо започнете нежно да масажирате дланта, а после с по-енергични движения разтрийте възглавничката под палеца, за да освободите напрежението. Ако откривате и други болезнени точки, притиснете ги с палец, като броите до 5. Включете и показалеца, за да масажирате ставите на всеки пръст. Най-накрая, издърпайте пръстите и енергично щипнете върховете им, за да освободите напрежението и стреса в ръцете. Повторете с другата ръка.

Използвайте тази рецепта за масажен крем, когато се масажирате.

Масажен крем

Ползи:

Тази богата, подхранваща смес съдържа масло от шеа и от макадамия и е отлично средство за възстановяване на суха, зряла, чувствителна, възпалена или загрубяла кожа. Използвайте за облекчаване на менструални болки или за отпускане при схващания и спазми.

Продукти:

1 с. л. масло от шеа

125 мл масло от макадамия

1 с. л. соево масло

2 ампули витамин Е (по 500 IU)

10 капки етерично масло от индрише

10 капки етерично масло от портокал

10 капки етерично масло от лайка

5 капки етерично масло от роза

5 капки етерично масло от мускатна какула

Инструкции:

  • Сипете маслото от шеа, от макадамия и соевото масло в подходящ съд и ги загрейте на ниска температура. Разбъркайте, докато съставките се разтопят и се получи хомогенна смес.
  • Отстранете от котлона и добавете етеричните масла и съдържанието на ампулите, като не спирате да бъркате. Прехвърлете в тъмен стъклен буркан с широк отвор и затворете плътно.
  • Сместа се втвърдява при студено време. За да се втечни, сложете буркана в топла вода за 5-10 минути.

 

Още начини за масаж? – част 3

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *