Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ТОП 7 продукти, които убиват вашето либидо

Колкото и да пият мъжете различни лекарства, които помагат на простата да не алармира и да могат да вдигат самолета, ако използвате тези продукти ежедневно, те убиват вашето либидо

Според специалистите трябва да изхвърлите от вашето ежедневие следните продукти, храни и  напитки, защото те са вредни за вашата потентност.

1. Алкохол

Много хора предпочитат да пийнат алкохол преди леглото, защото вярват, че той ще ги отпусне, ще свали задръжките и ще ги превърне в истински фурии.

Може би. Но ако вие пиете алкохол по принцип и преди да се изявите в кревата, вместо да се отпуснете, ще се изложите, защото алкохолът омаломощава потентността.

либидо
Не използвайте тези продукти, които убиват вашето либидо

2. Кафе

Ако пиете по 5-6 чашки кафе дневно, вие погубвате вашата способност за изява в леглото, защото кафето вдига вашия адреналин, но в същото време налага на организма определено ниво, което не можете да прескочите, защото тялото се чувства изхабено.

Ако искате да сте във форма нощем, трябва да намерите други заместители на ободряващото кафе.

3. Кола и газираните безалкохолни напитки 

Те са вкусни, но от тях се пълнее и се става импотентен. Причината е сборна – газирането става по изкуствен начин, химията, с която се приготвят.

Ако искате да ги използвате вместо афродизиак, трябва да не пиете Кола по принцип, за да може нейният кофеин да вдигне вашия адреналин, когато трябва.

4. Изкуствени подсладители

В изкуствените подсладители се съдържа веществото аспартам, което влияе върху хормона на щастието серотонин. Но не в положителна посока, а в отрицателна като го занижава.

За да можете да бъдете във форма в леглото, вие трябва да изпитвате определени положителни емоции, за да се отдадете на страстта. Когато вашият серотонин отказва да работи, нищо няма да се получи.

5. Мента

Освен, че освежава дъха, ментата действа охлаждащо и успокояващо. Ако пиете редовно чай от мента или ако даже дъвчете ментови дъвки постоянно, вие бавно убивате вашето либидо. В определен момент ще осъзнаете, че способността ви е нищожна.

6. Пуканките

Царевицата, която се използва за пуканки е селекционирана и е вид хибрид, който трябва да дава големи добиви, но често влияе неблагоприятно върху човешкия организъм.

Ако ядете пуканки ежедневно или прекалено често, вие влияете негативно върху нивото на тестостерон, следователно убивате вашата потентност.

7. Соеви продукти

През последните години у нас соята присъства във всички видове колбаси, както и в сирената. А тази соя, която използват производителите, съдържа фитоестроген. Фитоестрагенът предизвиква хормонален дисбаланс в тялото както на мъжа, така и на жената.

Когато този баланс е нарушен, жените нямат желание за ласки, а мъжете не могат да вдигат самолета.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *