ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

НЕтрадиционната традиционна китайска медицина!

Отдавна се носят легенди за китайското лечение. За наро­да, който се лекува със змийски езици и опашки на скорпи­они, пръв през XIII век разказва пътешественикът Марко Поло. Едни смятат, че медицината в Китай може да лекува всички болести, други наричат това шарлатания и заблуждение от Средновековието. Традиционната китай­ска медицина продължава от много столетия да смущава умовете на опитващите се да я разберат европейци.

китайска медицина, нетрадиционна медицина, алтернативна медицина

И дори сега в никоя пекинска аптека не може да се на­мери например колдрекс или разтворим аспирин. Всички лекарства са местно производство. Задължително има и огромен щанд „народна медицина“. Пред него се чувстваш като в средновековен павилион на алхимик. Продава се даже рог от елен. Цената зависи от това дали този елен е бил стар или млад, сам ли е хвърлил рогата си или ловец му ги е отрязал, в каква местност е бил убит. Рогът се наряз­ва, вари се и се залива със спирт. Тъмнокафявата настойка се пие за мъжка сила, за намаляване на умората и против главоболие.

В отдела за „народна медицина“ ще видите и връзки със сушени прилепи. Те се ловят в планините и също се поста­вят в спирт. Получената настойка помага при грип, болки в ставите и уморени очи. В една аптека в Харбин пък продават нещо, което може да те хвърли в дълбок раз­мисъл – половите органи на самката на планински бивол. Настойката от тях се пие за лечение на женско безплодие. А в състава на мазило, облекчаващо ревматизъм, влиза жлъчка (от заек или кобра), смесена с екстракт от алое. Ако намажеш болното място – гори като огън, но бук­вално след десет минути болката те отпуска. Във всяка аптека ти предлагат да намажеш гърба си просто така, за да демонстрират целебните свойства на мазилото.

 

 

 

Ти лайф: Ефективната формула  за щитовидната жлеза и сърцето!

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *