ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ВНИМАНИЕ: приспивателни – само като крайна мярка!

Приспивателните на химическа основа, които се продават в аптеки­те, съдържат антихи-стаминови препарати, които всъщност се вземат при алергии, но и ни правят сънливи.

приспивателни, антидепресанти, безсъние

Предимството им е, че действат по-бързо от растителните препара­ти. Недостатъците са, че могат да имат стра­нични ефекти (например главоболие и умора на другия ден, пресъхване на устата).

Друго неприятно нещо е, че можем да привик­нем към тях, така че след време да трябва да увеличим дозата. Ето защо такива препарати трябва да се използват само в краен случай, най-много в продължение на една седмица.

Лечението на безсъние или страхови неврози само с медикаменти из­общо не се препоръчва, тъй като това не тре­тира причините. Трябва да потърсим помощта на психолог или психотерапевт, за да разберем откъде идва проблемът с нашето безсъние и да намерим подходящото лечение.

 

 

 

За здравето на нервната система и добрия сън – ВИТАМИНИ С ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *