Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кои са подводните камъни по време на диета?

Кой не иска да влезе във форма? Да имаше начин да затворите очи и да се съберете в роклята си от абитуриентската

диета
Има, но никога не става със затваряне на очи. Точно обратното. Редукцията на теглото изисква много внимание и широко отворени очи. За здравето, а то е най-голямото богатство, което може да прахосате, докато се опитвате да се харесате.

Каквато и диета и хранителен режим да изберете в името на малката черна рокля, не се отказвайте от броенето на калориите. 1200 ккал на ден са минимумът, под който не е добре да падате.

ДРАСТИЧНИ ДИЕТИ ИЛИ ГЛАДУВАНЕ

Бързо свалените килограми с диета, граничеща с гладуване, отнемат мазнини от тялото, но и мускулна маса. И може да се върнат обратно, при това в по-лошо съотношение в полза на мазнините. Не залагайте големи надежди за здравословно отслабване, ако губите от телесната си маса повече от 2 кг седмично.

ДЕТОКС РЕЖИМИТЕ

Те намаляват количеството на задържаната вода в организма. Но крайностите в прилагането им може да застрашат баланса на електролитите и да доведат до дехидратация на тялото, а това състояние е опасно. Ако се подлагате на подобен режим, задължително обърнете внимание на количеството течности, които трябва да приемате.

ИНТЕНЗИВНИТЕ ТРЕНИРОВКИ

Почти няма диета, която да не препоръчва физическа активност за по-добри резултати. 30 минути спорт с умерено темпо 5 дни в седмицата или 20 мин интензивна тренировка 3 пъти седмично са достатъчни. Повече натоварвания не водят задължително до по-големи постижения, а до изтощение, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *