Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо фейсбук и другите социални мрежи са опасни за здравето?

С какво ни заплашват вампирите в световната Мрежа и как да избегнем сблъсъка с тези същества?

фейсбук здраве Вампирите обитават“ интернет, за да открият наивни жертви, които да принудят да излеят негативните емоции, за да се подхранят от тях – т.е. да ги прелъстят и изоставят. „Донорът“ всеки път напуска бойното поле в неуравновесено състояние. Заливат го емоции: от гняв до чувство за вина, които той преживява болезнено. Ако вампирът се „впие“ задълго, внедрявайки се в кръга на приятелите“ в социалната мрежа или сред читателите на блога, състоянието на жертвата се влошава с всеки изминал ден. Впоследствие това може да доведе до депресия, чиято причина пострадалият от енергийния вампиризъм дори не може да формулира, до разстройства на съня, вирусни заболявания, обостряне на хронични болежки и други неприятности – дори до само-убийствени настроения! Затова пък вампирът ще е жив, здрав и щастлив, разцъфвайки за сметка на мъченията на жертвата си.

Главното е навреме да разберете, че поддържате деструктивни отношения. Ако сте се досетили, че имате работа с енергиен вампир, най-доброто, което можете да направите, е да прекратите всякакво общуване с нета В идеалния случай е добре да се откажете от интернет за няколко седмици. Разбира се, за целта се изисква огромна сила на волята, но повярвайте -това е най-ефикасното средство, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *